Tarja Malvila Diplomi Ravintoterapeutti | BIO
2
page-template-default,page,page-id-2,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-title-hidden,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-theme-ver-13.5,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-5.4.5,vc_responsive

Tarja Malvila

FL Diplomi Ravintoterapeutti 

Laboratoriohoitaja

Työskentelen yrittäjänä tehden ravintoneuvojan (ravintoterapeutin tittelistä uupuu pari harjoitustyötä), laboratoriohoitajan ja tutkimushoitajan töitä. Olen kahden nuoren aikuisen äiti, talouteen kuuluu mies, lapset ja koira. Harrastuksena viimeisimpänä kuntopotkunyrkkeily johon olen jäänyt totaalisesti koukkuun! Sellon soitosta myös haaveilen.

 

Ravitsemushoidoilla olen saanut mm. tasoitettua verensokerin vaihteluni, mielialat eivät hypi vuoristorataa ja jaksaminen on paljon parempaa. Lapsena veljeni ja minut kasvatettiin saksansämpylöillä ja jacky- makupaloilla (se oli sen aikaista tietoutta, kyllähän me pysyttiin hengissä!), en jaksanut koskaan mm. hiihtää kunnolla, taskussa piti olla aina sokeripaloja! Aika kammottavaa eikö? Nykyään nautin liikunnasta, saan siitä lisäenergiaa! Tekemällä suurimmaksi osaksi viisaita valintoja ravinnon suhteen voin paljon paremmin, uni on palauttavaa, immuniteetti pysyy kunnossa ja painonhallinta on paljon helpompaa.

 

Mikä onkaan parempaa kuin saada asiakkaalta palautetta että voi paremmin!  En koskaan lakkaa ihmettelemästä miten paljon ihmiskehoon voidaan vaikuttaa ravinnolla ja ravintoaineiden puutteiden korjaamisella. Sillä on väliä mitä laitamme suuhumme, ruoka joko korjaa tai tulehduttaa kehoamme.

 

Uskalla voida paremmin!